Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης “Εκείνος και το σμήνος” διοργάνωσε ο Σύλλογος Πετροπουλιωτών “Το Βουνάρι” στις 7 Σεπτεμβρίου 2024

 

Το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης “Εκείνος και το σμήνος” διοργάνωσε ο Σύλλογος Πετροπουλιωτών “Το Βουνάρι” στις 7 Σεπτεμβρίου 2024 με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς πρόκειται για ένα πρωτότυπο έργο που στηρίζεται αποκλειστικά σε δύο μαθητές του ειδικού σχολείου Ικαρίας και έχει ως θέμα τον τρόπο που οι ίδιοι βιώνουν τη διαφορετικότητά τους καθώς και το πώς αντιμετωπίζονται από τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας.
Η παράσταση αυτή ήταν η τελευταία από μια σειρά παραστάσεων σε δεκατρία χωριά του νησιού και λόγω της εξαιρετικής επιτυχίας του έργου σε λίγες μέρες ταξιδεύει για την πρωτεύουσα και θα ανέβει στους εξής Δήμους της Αττικής.
18/10/2024 – Πέραμα Αττικής, ώρα 8.00 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Ποντίων, Λεωφόρος Ειρήνης 211.
19/10/2024 – Πετρούπολη Αττικής, ώρα 8:.00 μ.μ., στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πετρούπολης, Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου.
20/10/2024 – Καισαριανή Αττικής, ώρα 8.00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής.
Η παράσταση στο Πέραμα διοργανώνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Ικαριωτών Περάματος και Γύρω Δήμων “Ο Ίκαρος”, ενώ σε Πετρούπολη και Καισαριανή με την υποστήριξη των Δήμων Πετρούπολης και Καισαριανής αντίστοιχα.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι με ελεύθερη συνεισφορά υπέρ του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ και Αναπήρων Ικαρίας “Ηλιαχτίδα”.

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ και Αναπήρων Ικαρίας “Ηλιαχτίδα” ευχαριστεί θερμά τη Blue Star Ferries και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Albatross Trips του Χρήστου Γλαρού για την ευγενική προσφορά τους για δωρεάν μετακίνηση των μελών της θεατρικής ομάδας “Τα Θαλασσοπούλια” από και προς Ικαρία.

“Εκείνος και το Σμήνος”
Σενάριο: Δέσποινα Σιμάκη
Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Γεωργία Καρναβά
Επιμέλεια προγράμματος: “Τα Θαλασσοπούλια”
Μουσική: Αστέριος Τζουμέρκας και Στέλιος Τζουμέρκας
Στίχοι: Ελένη Κοζαμάνη, Αστέριος Τζουμέρκας
Παίζουν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ικαρίας: Αστέριος Τζουμέρκας, Φίλιππος Τσιμπίδης
Καλλιτεχνική επιμέλεια αφίσας: Θωμάς Τζουμέρκας

  

ΠΗΓΗ:https://ikariologos.com