Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Δεύτερος τηλεοπτικός κύκλος INFOWAR με μαύρη (stand-up) κωμωδία

 

Το INFOWAR: Ιστορίες από το Gotham City επέστρεψε στην τηλεόραση του Attica TV με δεύτερο κύκλο ντοκιμαντέρ που θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα.

Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου παρακολουθούμε την ιστορία του (πολιτικού) stand-up comedy αλλά και τη λογοκρισία που το ακολουθεί, από τον Μαρκ Τουέιν μέχρι τον Λένι των βρωμόστομο και από τον Αριστοφάνη μέχρι τον Χριστόφορο Ζαραλίκο. Ο Δημήτρης Πιατάς μας ξεναγεί στην ιστορία της ελληνικής κωμωδίας στην Αμερική, αλλά και στην προσπάθεια φίμωσης των πρώτων «stand-up» κωμικών στην Ελλάδα.

Παράλληλα παρακολουθούμε τις παραστάσεις Παλαιστίνιων κωμικών στη Νέα Υόρκη οι οποίοι δοκιμάζουν τα όρια της ανοχής του αμερικανικού κατεστημένου κι αναρωτιόμαστε τι σημαίνει να στέκεσαι στη σκηνή εν μέσω μια γενοκτονίας.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου εδώ

 

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου προβλήθηκε σε επανάληψη στο Attica TV το πρώτο μέρος του επεισοδίου μας για την Copaganda (την «προπαγάνδα των μπάτσων») το οποίο θα ολοκληρωθεί με ολόφρεσκο νέο επεισόδιο τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα.

 

 

Μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου εδώ.

ΠΗΓΗ: info-war.gr 

ΠΗΓΗ:https://ikariologos.com